Show all 5 Result

 • Kategorije:No Reaktori

  Assault Black

  4.900,00 дин.
  Kratak opis

  ASSAULT BLACK PREDNOSTI:

  • nema zaštićenih mešavina
  • 3 grama citrulin malata
  • 2 grama beta alanina
  • 750mg agmatin sulfata
  • povećava energiju, fokus, snagu i mišićnu pumpu

  KO IMA PREDNOSTI OD UZIMANJA ASSAULT BLACK:

  Osobe koje traže pretrenažni suplement koji nema zaštićene mešavine a podiže nivo energije, mentalni fokus i snagu dok nam pruža glavne sastojke koji će nam odložiti umor i poboljšati oporavak.

  GLAVNI SASTOJCI U ASSAULT BLACK-U:

  BCAA (L-Leucin, L-Valin, L-Isoleucin):

  Amino kiseline razgranatog lanca (BCAA) čuvaju mišiće od razgradnje i podstiču sintezu proteina u mišićno tkivo i povećavaju mišićni rast. Takođe mogu da se koriste u sprečavanju umora kod sportista početnika.

  Citrulin Malat:

  Citrulin malat pomaže da se popune energetski nivoi i obnavlja energiju prilikom intenzivnih treninga. Citrulin malat poboljšava aerobne performanse i radni kapacitet utičući na mlečnu kiselinu kako bi smanjio umor.Citrulin malat može izazvati povećanje performansi kod sportista što se tiče oporavka i smanjenja laktata u krvi , kao i povećanog i ubrzanog lučenja štetnog amonijaka.

  Agmatin Sulfat:

  Agmatine Sulfate je jedan od najnovijih i najperspektivnijih sastojaka koji su odmah posle pronalaska kreatina napravili najveću revoluciju u industriji suplemenata. Dugo se veorovalo da je L-Arginin najbolji azot reaktor koji postoji, međutim patentiranjem Argmatina Sulfata dobijen je sastojak koji omogućava još jaču vazodilataciju (širenje krvnih sudova) što doprinos neverovatnoj mišićnoj pumpi na treningu, tolikoj pumpi da će te imati utisak da će vam pući koža. Naravno sa večim prilivom krvi u Vaše mišiće stiže i više kiseonika i aminokiselina. Pored ovog postoje dokazi da Agmatin Sulfat pojačava lučenje lutenezirajućeg hormona koji našem telu omogućava lakše sagorimo masne naslage i dobijemo čistu (bezmasnu) mišićnu masu idefinisan izgled.

  Kofein Anhydrous:

  Kofein, opšte poznat iz kafe, čaja i energetskih napitaka, utiče na metabolizam ćelija uz pomoć efekta blokiranja enzima i uz produžavanje određenih efekata hormonalnog i nervnog sistema osigurava povećanu budnost i fizičke performanse.Kofein je idealno sredstvo za povećanje energije i snage za one najintenzivnije treninge. Njegov učinak se oseti brzo uzimanja. Njegov učinak je sličan učinku efedre, jer više puta poveća koncentraciju i daje telu pravi polet za savladavanje različitih fizičkih i mentalnih napora.

  Beta-Alanin (Carnosyn®):

  Carnosyn® je patentirani oblika Beta Alanina ima za cilj prvenstveno da produži i poboljša treninge visokog inteziteta koji iziskuju velike napore, a prisustvomCarnosyn® bolovi u mišićima, za vreme ili posle treninga, kao i između serija na treninzima se drastično smanjuju.

  Kreatin HCL:

  Kreatin HCL je oblik kreatina koji se mnogo bolje iskoristi u organizmu od običnog kreatin monohidrata. Zbog ovoga su potrebne daleko manje doze nego kada se uzima običan kreatin monohidrat. Kreatin je danas jedan od najistraženijih i najefikasnijih suplemenata kada moramo da poboljšamo snagu i performanse.

  elevATP:

  elevATP je klinički istražen sastojak koji radi sa našim prirodnim mehanizmima koji stimulišu produkciju ATP-a u organizmu.

  BioPerine EKSTRAKT CRNOG BIBERA:

  Bioperine – ekstrakt crnog bibera, klinički dokazano poboljšava plazma koncentraciju vitamina grupe A, a po navodima Journal of Nutritional Biochemistry čak za 30% povećava koncentraciju koenzima Q10, važnog proizvođača ATP- a na nivou mitohondrija. Više ATP-a više energije koju možete usmeriti na trening

  ASSAULT BLACK PREDNOSTI: nema zaštićenih mešavina ...
 • Combat Crunch Bar

  330,00 дин.
  Kratak opis

  Combat Crunch Bar Štanglica — Čista, inovativna, ukusna!

  Višeslojna Combat proteinska štanglica:

  – 20 g čistog proteina
  – Smanjen unos ugljenih hidrata i šećera
  – Ne sadrži gluten

  Combat pečene proteinske štanglice sadrže klasično pečene slojeve koji su veoma ukusni i imaju mekšu teksturu. Sadrže visoku koncentraciju proteina, malo ugljenih hidrata, ali znatne količine dijetnih vlakana. Combat Bar više podseća na domaće kolače, nego na proteinsku štanglicu.

  Preporučuje se:

  1-2 štanglice dnevno u zavisnosti od telesne mase i željenog unosa proteina.

  Combat Crunch Bar Štanglica — Čista, inovativna, ukusna! Višeslojna ...
 • Kategorije:Aminokiseline

  Muscle Pharm BCAA 3:1:2 240 caps.

  3.200,00 дин.
  Kratak opis

  BCAA 3:1:2™ – kao temelj muskulature

  – brzoapsorbujući kompleks aminokiselina razgranatog lanca
  – povećavaju sintezu, a smanjuju razgradnju proteina, tj. mišića
  – povećavaju izdržljivost, smanjuju umor i skraćuju vreme oporavka
  – sagorevaju masti i obezbeđuju suvu bezmasnu mišićnu masu
  – čuvaju rezerve glikogena u mišićima
  – nalaze se u idealnom odnosu 3:1:2 (leucin-izoleucin-valin)

  Značaj aminokiselina razgranatog lanca u sportskoj suplementaciji

  Zajedno sa proteinima, aminokiseline predstavljaju najvažnije suplemente u sportskoj ishrani, naročito za bodibildere i dizače tegova. BCAA 3:1:2™ (Branched Chain Amino Acids) čine tri aminokiseline razgranatih lanaca: L-valin, L-leucin i L-izoleucin u idealnom odnosu (L-leucin 3 grama po dozi, L-valin 2 grama i L-izoleucin 1 gram).Pošto su BCAA esencijalne aminokiseline, ljudski organizam ih ne može sintetisati, pa ih mora unositi hranom ili dodacima ishrani. Njihova jedinstvena hemijska struktura izdvaja ih od ostalih aminokiselina.

  One su neophodne svim sportistima, ali za dizače tegova, teške sportove i sportove koji zahtevaju izdržljivost, od posebnog su značaja. Pod normalnim okolnostima sagorevanje ugljenih hidrata daje organizmu dovoljnu količinu goriva za savladavanje napora, ali tokom intenzivnih treninga i povećanih napora organizam ima povećane potrebe za energijom. Da bi sebi obezbedio potrebnu energiju, organizam počinje da sagoreva proteine, što usporava razvoj mišićne mase.

  Kako BCAA deluju na organizam

  BCAA se lako pretvaraju u glukozu, a skoro 10% celokupne telesne energije dobija se od njih. Što se više proteina sagori, manje ostaje za obnavljanje i izgradnju mišića. Zato je važno da organizam sportiste uvek ima dovoljnu količinu BCAA. Hrana, kao što su crveno meso ili proteini iz surutke ili jaja, bogata je ovim aminokiselinama, ali često nije moguće uneti potrebnu količinu, pa BCAA treba dodavati u obliku posebnih dodataka.

  BCAA pomažu organizmu da u toku vežbanja održi ravnotežu testosterona u odnosu na kortizol. Da bi okruženje bilo povoljno za rast mišića, bitno je da se održava viši nivo testosterona, a niži kortizola. Takođe, olakšavaju anaboličke efekte tako što oslobađaju pojedine anabolne hormone: insulin, hormon rasta (GH) i faktore rasta nalik na insulin (IGF-1). Mnogobrojne studije pokazuju da BCAA mogu imati snažan antikatabolički efekat i očuvati mišićnu masu u uslovima intenzivnog treninga, kao i kod dugotrajnih dijeta. Za razliku od drugih aminokiselina, BCAA mogu same da sagorevaju i da budu gorivo za mišiće koji su dugo pod opterećenjem kod vežbi izdržljivosti.

  Leucin stimuliše sintezu mišićnih proteina i usporava njihovu rezgradnju kod intenzivnih treninga. Izoleucin je glikogenska aminokiselina, koja obezbeđuje glikogen koji ćelije sagorevaju u procesu stvaranja energije. Valin, kao i ostale dve aminokiseline, podstiče proteinsku sintezu i obezbeđuje energiju stvaranjem glukoze. Pomaže obnavljanje tkiva.

  BCAA 3:1:2™ u kombinaciji sa glutaminom

  Naučno je dokazano da aminokiseline razgranatog lanca u kombinaciji sa glutaminom mogu da povećaju zadržavanje azota u organizmu, a to rezultuje akumulacijom mišićne mase bez masnih depoa. Ova kombinacija takođe povećava snagu i uopšteno ima pozitivan efekat na konstituciju čitavog organizma. Redovna upotreba BCAA i glutamina uz ishranu sa redukovanim kalorijama značajno povećava glatku mišićnu masu, a istovremeno drastično smanjuje procenat telesne masti. Pored toga, ova kombinacija ima pozitivan efekat na imunitet i ima snažan antikatabolički efekat jer štedi glikogenske rezerve u jetri i mišićima, pa može da posluži kao gorivo kod izuzetno napornih i produženih treninga kada se istroše glikogenske rezerve.

  Preporučeno doziranje i način upotrebe

  8 kapsula dnevno, između obroka, 30-45 minuta pre treninga i neposredno posle treninga.

  BCAA 3:1:2™ - kao temelj muskulature - ...
 • Kategorije:Proteini

  Muscle Pharm Combat 100% Whey 1.8kg

  6.950,00 дин.
  Kratak opis

  – mikrofiltiran protein surutke koji podstiče brzo povećanje mišićne mase
  – sadrži anabolne amino kiseline u prirodnom obliku
  – skraćuje vreme oporavka
  – povećava količinu azotoksida u mišićima
  – podstiče sintezu muskularnih proteina i rast bezmasne mišićne mase

  Izvanredan ukus, brzo se meša i lako vari (bez glutena)

  Proteini su neophodni u ishrani i predstavljaju jedan od najvažnijih hranljivih sastojaka za organizam. Kako se telo troši više tokom treninga, ono zahteva povećanu količinu aminokiselina i proteina, za razliku od neaktivnog organizma. Stoga dodatne količine proteina postaju neophodne u ishrani svakog sportiste.

  MusclePharm 100% Whey protein sadrži formulu visokog kvaliteta koja organizam snabdeva velikim količinama aminokiselina u prirodnom obliku, koje su mu potrebne na dnevnoj osnovi. Bez obzira na starost ili nivo telesne aktivnosti, proteini predstavljaju bazičan deo svih tipova ishrane, jer su pokretači mišićnog rasta i proteinske sinteze.

  - mikrofiltiran protein surutke koji podstiče ...
 • Muscle Pharm Fish Oil 90 soft gel caps.

  2.250,00 дин.
  Kratak opis

  Za razliku od većine Omega 3 suplemenata na tržištu koje sadrže 180mg EPA (eikozapentaenske kiseline) i 120 mg DHA (dokozaheksaenske kiseline) ovaj fantastičan suplement ribljieg ulja sadrži čak 400mg EPA i 300mg DHA što ga stavlja na sam tron svih Omega 3 suplemenata iz ribljeg ulja.

  – podrška zdravlju kardiovaskularnog sistema
  – poboljšava kognitivne funkcije (koncetraciju, memoriju)
  – podrška zdravom vidu
  – smanjuje bolove u zglobovima i ligamentima
  -utiče na bolji rad pankreasa, žučne kese i jetre
  – podrška zdravijoj kosi i koži

  Kao i kod mnogih proizvoda, superiornost sirovih sastojaka je veoma važna. MusclePharm je otišao par koraka napred da svojim potrošačima obezbedi najbolji kvalitet. Tako Vam sa ponosom predstavljamo MusclePharm FISH OIL.

  Ova esencijalna masna kiselina olaksava potrošnju postojećih telesnih masti, poboljšava insulinsku osteljivost i najveći fitnes treneri ga predstavljaju kao najvažniji suplement.
  MP FISH OIL je Nordijsko riblje ulje, em što je to nutritivno remek delo ono je obloženo ukusom citrusa te ne izaziva riblji zadah što je veoma čest slučaj kod nekih drugih Omega slabijeg kvaliteta.

  Kod našeg Nordijskog ribljeg ulja,molekularni integritet je zaštižen tako da možete biti sigurni u najveći moguži kvalitet.

  Ključni sastojci koji naše Riblje ulje čine superiornije od ostalih su :

  -Preciscenjo Nordijsko riblje ulje najbolje svetske klase!

  -Obložene i sa ukusom citrusa (nema lošeg zadaha)

  -1000 mg ribljeg ulja po gel kapsuli

  -400 mg EPA i 300 mg DHA po SAMO JEDNOJ gel kapsuli.

  Za razliku od većine Omega 3 ...

Show all 5 Result

Top