Show all 21 Result

 • 3H Energizer Bar (15×80 gr.)

  2.700,00 дин.
  Kratak opis

  3H Energizer Bar je štanglica napravljena sa ovasom i pravim voćem, i aktivan je koncentrat koji vam omogućava i brz i dugotrajan dotok energije. Garantovano daje 3 sata energije. Jedinstven ukus i kombinacija voća čive ovu čokoladicu idealnim izborom za sportiste kojima treba visok nivo energije zbog zahtevnih treninga. Visok energetski naboj koji daje 3H Energizer Bar čini je idealnom za konzumaciju kod svih outdoor fizičkih aktivnosti kada ne želite da sa sobom nosite glomazne suplemente.
  NAPOMENA: Sadrži orahe i gluten.

  Sastav: Ovas 31%, banana 20%, šećerni sirup, kokos 9%, biljna mast, sultanas 6,5%, glicerin, šećer, prirodne arome.

  3H Energizer Bar je štanglica napravljena ...
 • 50% Full Protein Bar (12×50 gr.)

  250,00 дин.
  Kratak opis

  Ova nova visokoproteinska čokoladica sadrži 50% mešavine proteina (koncentrat i izolat whey proteina). Ovakav izvor proteina je savršen za izgradnju i očuvanje visokog nivoa mišićne mase bez skladištenja viška masti. Sa 0 gr trans masti i samo 3 gr šećera, ova čokoladica je savršen partner svima koji žele da izgrade i očuvaju svoju mišićnu masu.

  Sastav: Proteinska mešavina (izolat mlečnog proteina, koncentrat proteina surutke), hidrolizovani želatin, spoljašnji sloj od mlečne čokolade 14% (šećer, biljno ulje, whey prah, kakao prah smanjene masnoće, pšenično brašno, emulgatori E322 i E476, arome), humektant E422 (aditiv za održavanje vlažnosti), polidekstrozni sirup, zaslađivači E965 i E955, kakao prah smanjene masnoće, arome, biljno ulje, antioksidant E306.

  Nacin upotrebe: Jesti nekoliko puta dnevno (u skladu sa individualnim potrebama), najvažnije je 30 minuta nakon treninga.

  Ova nova visokoproteinska čokoladica sadrži 50% ...
 • Kategorije:Aminokiseline

  Amino Acid Liquid (500 ml.)

  1.200,00 дин.
  Kratak opis

  Aminokiseline su organske smese iz kojih se grade proteini. Idealne su za dopunu ishrani sportista, koji žele da u peroidu teških i napornih treninga sačuvaju već stečenu mišićnu masu, a ujedno i poboljšavaju i absorbciju proteina unetih iz klasične hrane i samim tim pojačavaju anabolne procese u organizmu. Proteini su građeni od lanaca aminokiselina. U prirodi se nalazi 20-25 aminokiselina, a u molekulu proteina 200 aminokiselina, što znači da se lanci aminokiselina ponavljaju više puta. Kada se aminokiseline nalaze samostalno u krvi zovemo ih slobodne aminokiseline. Dve spojene aminokiseline zovu se dipeptidi; tri -tripeptidi; više aminokiselina (50-100)-polipeptidi. Više polipeptida čine proteine. Oni se razlikuju po broju aminokiselina, obliku molekula i frekvenciji javljanja. Aminokiseline su osnovni gradivni elementi proteina. Vrednost proteina koji se nalaze u namirnicama biljnog i životinjskog porekla procenjuje se na osnovu aminokiselinskog sastava. Aminokiseline koje se sintetišu u organizmu nazivaju se neesencijalne, dok se aminokiseline koje naš organizam nije u mogućnosti da sintetiše nazivaju esencijalne aminokiseline i stoga ih je neophodno unositi putem ishrane.

  Sastav: Voda, proteini (collageen i whey protein), glicerin, fruktoza, aroma, monohidratna limunska kiselina, kreatin monohidrat, konzervansi: E202 i E211, veštačka boja E124, Vitamin B6

  Nacin upotrebe: Popiti 15 ml preparata jednom ili dva puta dnevno, uz ili između obroka.

  Aminokiseline su organske smese iz kojih ...
 • Kategorije:Aminokiseline

  BCAA 8500 (350 gr.)

  2.950,00 дин.
  Kratak opis

  BCAA Powder 8500 osigurava 8570 mg mešavine tri najvažnije aminokiseline takozvane aminokiseline razgranatog lanca ili BCAA (L-leucin, L-izoleucin i L-valin) u svakoj dozi. BCAA su tako nazvani zbog svoje jedinstvene hemijske strukture, a važne su jer ih telo ne može sintetizovati iz drugih spojeva aminokiselina. Prilikom napornih treninga sportista i rekreativaca telo troši velike količine energije. Ako su tada rezerve glikogena potrošene, telo će za dobijanje dodatne energije trošiti aminokiseline iz mišića tj. već postojeću mišićnu masu. Prvo se troše aminokiseline razgranatog lanca (BCAA), koje su 42% glavni sastojak mišićnog tkiva. Koristeći aminokiseline iz BCAA Powder 8500 nakon treninga sprečava se katabolizam (gubitak mišića), koji nastaje zbog prevelike potrošnje aminokiselina tokom treninga, te se doprinosi povećanju anaboličkih učinaka (rast mišića). Idealno za pojedince koji žele rast i obnovu mišića. BCAA Powder 8500 su sintentizovane i prijatnog su ukusa za razliku od većine sličnih proizvoda, a opšte je poznato da su suplementi BCAA u prahu koji nemaju ukus i nisu instantizovane praktično nemoguće rastvoriti u vodi ili bilo kom drugom napitku, a takođe ukus ni najmanje ugodan.

  Pakovanje: 350 gr.
  Ukusi: Limun, šumsko voće.
  Preporuka za korišćenje: Odrasli – 2 porcije po 10 gr dnevno. 10 gr preparata razmutiti u čaši vode od 330 ml, i piti pre i posle vežbanja

  BCAA Powder 8500 osigurava 8570 mg ...
 • Kategorije:Proteini

  Delicious Whey Protein (1 kg.)

  3.350,00 дин.
  Kratak opis

  Delicious Protein je prah koji se sastoji od kvalitetnog whey proteinskog koncentrata, isolata i hidrolizata. Sadrži sve neophodne aminokiseline. Lako se rastvara, vari i apsorbuje, a odlikuju ga blaga tekstura i brojni ukusi od raznih vrsta voća, do čokolade i karamele.  Delicious Protein vam može biti saputnik na režimu iskrane sa smanjenim unosom kalorija.

  Način upotrebe : Pomešajte 30g sa vodom ili hladnim obranim mlekom, i konzumirati jedanput ili dvaput dnevno.

  Informacije o alergijama/upozorenja: Nije namenjen za osobe mlađe od 18 godina, trudnice i dojilje, za osobe koje pate od bilo koje bolesti ili su u fazi lečenja

  Delicious Protein je prah koji se ...
 • Kategorije:Proteini

  uštedi %Delicious Whey Protein (2.2 kg.)

  6.200,00 дин. 5.580,00 дин.
  Kratak opis

  Delicious Protein je prah koji se sastoji od kvalitetnog whey proteinskog koncentrata, isolata i hidrolizata. Sadrži sve neophodne aminokiseline. Lako se rastvara, vari i apsorbuje, a odlikuju ga blaga tekstura i brojni ukusi od raznih vrsta voća, do čokolade i karamele.  Delicious Protein vam može biti saputnik na režimu iskrane sa smanjenim unosom kalorija.

  Način upotrebe : Pomešajte 30g sa vodom ili hladnim obranim mlekom, i konzumirati jedanput ili dvaput dnevno.

  Informacije o alergijama/upozorenja: Nije namenjen za osobe mlađe od 18 godina, trudnice i dojilje, za osobe koje pate od bilo koje bolesti ili su u fazi lečenja

  Delicious Protein je prah koji se ...
 • Kategorije:Energija, Kreatini

  Krea Cell 120 kapsula

  2.400,00 дин.
  Kratak opis

  Krea-Cell je nova generacija kreatina koji pomaže u sprečavanju pada pH vrednosti u telu, koja može biti prouzrokovana mlečnom kiselinom. Pad pH vrednosti može dovesti do smanjenja snage i povećanja mišićnog zamora. Krea-Cell donosi rešenje za održavanje savršene ravnoteže pH vrednosti mišića sa jedinstvenim natrijumom zavisnim prenosnim mehanizmom, što eliminiše potrebu za nepoželjnim viškom ugljenih hidrata i blagih stomačnih tegoba viđenih kod inferiornih kreatinskih proizvoda. Dodavanjem inovativnog duplog pufera da bi se zaštitio kreatin od uništavanja prilikom absorpcije, Krea-Cell znatno povećava absorpciju kreatina. Ova jedinstvena pufer tehnologija i povećana absorpcija kreatina može aktivirati satelitske mišićne ćelije koje dovode do ekstremnog razvoja mišića, ogromnog povećanja u snazi, i kraćeg vremena oporavka.

  Aktivni sastojci: Kreatin monohidrat (pH korigovan), Beta alanin

  Nacin upotrebe: Uzimajte 4 kapsule dnevno pre treninga.

  Krea-Cell je nova generacija kreatina koji ...
 • Kategorije:Proteini

  Light Digest Whey Protein

  1.650,00 дин.
  Kratak opis

  Light Digest Whey Protein je nova generacija izrazito lako probavljivog proteina. Kao takav pogodan je za svaki progam izgradnje i održavanja tonusa mišića, kao i pri gubljenju telesne težine, oporavku itd.

  Svoju probavljivost zahvaljuje vlaknima INULINA i whey izolatu.

  – Može pomoći pri mršavljenju – sadrži manje od 80 kcal po serviranju

  – Sadrži nizak procenat šećera i bogat je vlaknima

  – Bez glutena

  Sastojci: mlečni proteini [koncentrat proteina surutke (sadrži mleko), izolata proteina surutke (sadrži mleko)], inulin, arome, sredstva za zgušnjavanje: E412/E415, kalijum hlorid, zaslađivač: E955 (sukraloza), natrijev hlorid, prirodni kokos u prahu (sadrži jaja).

  Informacije o alergenima: Sadrži mleko i jaja.

  Ukusi: Čokolada malina, Limun, Krem brule, Čokolada lešnik, Kokos i Banana.

  Pakovanje: 500 gr.

  Preporučena upotreba: Umešajte 1 serviranje (cca 20 g) u 200 – 300 ml vode ili mleka. Konzumirati 1 – 2 puta dnevno ili ovisno o vašim potrebama za proteinima.

  Light Digest Whey Protein je nova ...
 • Kategorije:Proteini

  Metapure Zero Carb Protein (1 kg.)

  4.350,00 дин.
  Kratak opis

  Ukoliko tražite proizvod koji će vam uticati na tonus mišića, topljenje masti i povraćaj energije, onda je Metapure Zero Carb protein za vas. Ovaj dodatak ishrani je savršen partner za sve sportiste i ljude koji žele da izgube masti bez žrtvovanja mišića. Izuzetno se lako rastvara, i sa bogatstvom esencijalnih amino kiselina, MetaPure Zero Carb je na samom vrhu zahvaljujući jedinstvenom procesu proizvodnje. Ovaj protein je skoro bez masti i potpuno bez laktoze i holesterola.

  Sastojci: Whey protein izolat, aroma, veštački zaslađivač: E955.
  BEZ ASPARTAMA!

  Nacin upotrebe: Pomešajte 60 gr preparata sa 0,5 litara vode i uzimajte nekoliko puta dnevno. Konzumacija između obroka je bolja, naročito nakon fizičke aktivnosti.

  Ukoliko tražite proizvod koji će vam ...
 • Kategorije:Proteini

  uštedi %Metapure Zero Carb Protein (2 kg.)

  8.130,00 дин. 7.317,00 дин.
  Kratak opis

  Ukoliko tražite proizvod koji će vam uticati na tonus mišića, topljenje masti i povraćaj energije, onda je Metapure Zero Carb protein za vas. Ovaj dodatak ishrani je savršen partner za sve sportiste i ljude koji žele da izgube masti bez žrtvovanja mišića. Izuzetno se lako rastvara, i sa bogatstvom esencijalnih amino kiselina, MetaPure Zero Carb je na samom vrhu zahvaljujući jedinstvenom procesu proizvodnje. Ovaj protein je skoro bez masti i potpuno bez laktoze i holesterola.

  Sastojci: Whey protein izolat, aroma, veštački zaslađivač: E955.
  BEZ ASPARTAMA!

  Nacin upotrebe: Pomešajte 60 gr preparata sa 0,5 litara vode i uzimajte nekoliko puta dnevno. Konzumacija između obroka je bolja, naročito nakon fizičke aktivnosti.

  Ukoliko tražite proizvod koji će vam ...
 • Kategorije:Energija, No Reaktori

  No+Elite (120 kapsula)

  2.100,00 дин.
  Kratak opis

  NO+Elite je rezultat najsavremenije tehnologije QNT naučnog tima. Ova najsavremenija formula sadrži najnovije stimulatore azotnog oksida, sastojake za povećanje mišićne mase i snage. No+Elite preplavi mišić sa mega dozama jedinstvenog trokomponentnog kompleksa Arginina (NO stimulator), Kreatina (pojačava snagu) i Beta alanina (umanjuje umor). Ova ekstremna pre-trenažna formula utiče na intenzitet eksplozivnosti kod treninga, stimuliše mišićnu napumpanost i čistu mišićnu masu. Ovaj tehnološki unapređen NO aktivator će vam pojačati trening i dati vam duži osećaj napumpanosti i snage.

  Sastav: L-Arginin, beta alanin, L-Glutamin, L-Citrulin, želatin, Kreatin monohidrat, aditiv za narastanje: E572, L-Ornitin HCL, Taurin, boje E102 i E171.

  Aktivni sastojci: L-arginin, L-glutamin, Beta alanin, Kreatin monohidrat, Taurin, L-ornitin HCL, L-karnitin HCL, Kreatin piruvat, Kofein, Vitamin C.

  Nacin upotrebe: Uzimajte 4 kapsule jednom ili dva puta dnevno pre treninga.

  NO+Elite je rezultat najsavremenije tehnologije QNT ...
 • Kategorije:Energija, No Reaktori

  No+Elite shot 60ml

  200,00 дин.
  Kratak opis

  NO+ELITE je rezultat najsavremenije tehnologije QNT istraživača. Ova najnovija formula sadrži sastojke koji stimulišu proizvodnju azotnog oksida što utiče na povećanje obima mišića, snage i izdržljivosti. U tome najvećeg udela imaju Arginin i Beta Alanin. Ova fenomenalna pre-trenažna formula utiče na neverovatni eksplozivni intenzitet pri napornim treninzima.

  Preporuka za korišćenje: 1 ampula NO+Elit-a pola sata pre treninga.

  NO+ELITE je rezultat najsavremenije tehnologije QNT ...
 • Protein Burst Bar (12×70 gr.)

  280,00 дин.
  Kratak opis

  Fantastična užina, kada osetite glad. Protein Burst vam daje neverovatnu eksploziju proteina (preko 20 gr po čokoladici) u samo nekoliko zalogaja. Takođe će vam obezbediti proste ugljene hidrate, koji vam pružaju brz priliv energije.

  SASTAV:Proteini iz surutke i mleka, glukozni sirup, fruktozni sirup, arome i ukusi.

  PREPORUKA ZA KORISTENJE:1 čololadica pre, tokom ili posle treninga

  Fantastična užina, kada osetite glad. Protein ...
 • Protein Wafer Bar 35 gr.

  150,00 дин.
  Kratak opis

  32% čistog proteina surutke koncentrisanog u ukusnom baru sa teksturom koja podseća na napolitanku. Ova čokoladica olakšava mišićni oporavak i to je bitan element ishrane za mršavljenje. Uprkos čokoladnom prelivu, ima nizak sadržaj dodatih šećera i masti.

  Sastojci: whey protein, mlečna čokolada 25,71% (šećer, kakao puter, mleko u prahu, kakao masa, slatki whey prah, maslac, emulgatori: soja lecitin, aroma), pšenično brašno, mlečni protein, nehidrogenizovana biljna mast, šećer, fruktoza, kakao puter, mleko u prahu, emulzije: E322 i E476, zgušnjivač: E412, aditiv za podizanje mase: E503(II) i E500(II), aroma, veštački zaslađivač: E955.

  Nacin upotrebe: Najbolje je pojesti jednu tokom dana između obroka.

  32% čistog proteina surutke koncentrisanog u ...
 • QNT Tribulus 60 caps.

  1.300,00 дин.
  Kratak opis

  Tribulus prirodni biljni proizvod izrađen iz biljke Tribulus Terrestris. Tribulus povećava koncetraciju testosterona tako što povećava lučenje luteizinirajućeg hormona u muškom telu. Više testosterona u telu znači veću moć i masu mišića kod sportista i bolju potenciju kod svih muškaraca.

  Upotrebom tribulusa prirodno se povećava količina testosterona u telu što ne treba mešati sa uotrebom dopinga odnsono sintetčkih hormona i zato je vrlo popularan kod sportaša koji traže bolji tonus mišića i kod muškaraca u potrazi za jačim libidom.

  Pakovanje: 60 kapsula.
  Preporučena upotreba: 2 kapsule dnevno.

  Tribulus prirodni biljni proizvod izrađen iz ...
 • Record Bar 60 gr.

  250,00 дин.
  Kratak opis

  Record Bar je čokoladica sa veoma niskim procentom šećera i bez čokoladne glazure pa je zato idealan obrok za sve vanjske aktivnosti. Količina proteina koju sadrži pomaže vam da izgradite i održite mišićnu masu. Savršeno izbalansiran obrok koji sadrži 30% whey proteina i dosta vlakana. Proizvodi se u 4 ukusa: cheese cake, čoko brownie, tiramisu, oreo keks.

  Pakovanje: 60 gr.
  Preporučena upotreba: nekoliko puta dnevno, kao i posle treninga.

  Record Bar je čokoladica sa veoma ...
 • So Good Bar (15×60 gr.)

  250,00 дин.
  Kratak opis

  Sastav: proteini (16 gr), ugljeni hidrati (25 gr), masti (9 gr), kikiriki.
  Preporuka za korišćenje: 1 čokoladica poslije fizičke aktivnosti.

  Sastav: proteini (16 gr), ugljeni hidrati ...

Show all 21 Result

Top