GLU-TA (500 gr.)

Dostupnost: Ima na stanju

Sku:

Kratak opis

OPIS I NAMENA PROIZVODA: Dodatak ishrani za odrasle sportiste za povecanje mase i izdrzljivosti

Glu-TA  dizajniran je za sportiste i osobe sa povecanom fizickom aktivnoscu, podrzava formiranje ciste misicne mase, mesavina je aminokiseline l-glutamina I taurina, koji imaju visok anti-katabolicki efekat, dopunjen vitaminom B6 koji ucestvuje u metabolizmu aminokiselina. Glutamin i Taurin, koji su u sastavu GLU-TA preparata su vazna skladista organskog azota, imaju anti-katabolicku funkciju jer smanjuju trosenje drugih amino kiselina za dobijanje azota. L-glutamin sprecava katabolizam uzrokovan intenzivnim treningom i poboljsava oporavak; sto je veci intenzitet treninga sa opterecenjem, veca je potreba za anti-katabolickim efektima glutamina. Kako biste iskoristili efekte koje pruza ovaj preparat, koristite ga redovno kao deo vase ishrane. To ce vam pomoci u postizanju ciljeva.

NACIN UPOTREBE: Danima kada trenirate – 1 porcija  pre treninga i 1 porcija nakon treninga, danima kada ne trenirate – 1 porcija ujutru pre obroka. Uputstvo za upotrebu: 1 porcija  (12,5gr=2 ravne merice proizvoda) sa 250 ml vode, promuckajte u sejkeru. Sastojci: L-glutamin, L-Taurin, piridoksin-hidrohlorid, zasladjivaci: kalijum acesulfam, sukraloza, natrijum saharin, aroma, boje: riboflavin.

UPOZORENJE: Proizvod se NE preporucuje za osobe mladje od 18 godina. Ne preporucuje se tokom trudnoce i dojenja, kod osoba koje pate od bolesti bubrega ili jetre. Ako imate bilo kakvih sumnji, ne oklevajte da potrazite medicinsku pomoc.  Drzati van domasaja dece. Proizvod ne treba koristiti kao zamenu za izbalansiranu ishranu. Nemojte prekoraciti navedenu preporucenu dnevnu dozu!

Čuvanje: u hermeticki zatvorenom pakovanju, na suvom, provetrenom mestu, na sobnoj temperaturi.

Količina

2.850,00 дин.

Top