uštedi %-дин.265

NPN BCAA EAA Strong 400 gr.

Dostupnost: Ima na stanju

Sku:

Kratak opis

AKO ĆETE DA KORISTITE SAMO JEDAN PROIZVOD, OVO JE NAJBOLJI IZBOR!

Koja je razlika između BCAA (Amino Kiseline Razgranatog Lanca) i EAA (Esencijalne Aminokiseline)? I koje je bolje uzeti? Ovo je zaista trik pitanje jer BCAA (Leucin, Izoleucin, i Valin) su takodje tri od osam EAA. Dakle, sve BCAA su EAA, ali nisu sve EAA – BCAA.

Ovde je lista sa osam esencijalnih aminokiselina:

Metionin

Lizin

Fenilalanin

Treonin

Triptofan

Leucin (Razgranati Lanac)

Izoleucin (Razgranati Lanac)

Valin (Razgranati Lanac)

Leucin, Izoleucin i Valin nazivaju “razgranati lanac” jer za razliku od svih ostalih aminokiselina, njihova fizicka struktura je razgranata.

Ali koriscenje samo tri BCAA je dosta je nalik na tim sa samo tri kljucna igraca. Oni svakako mogu vrlo lako biti tri najvažnije pozicije, ali sigurno ne mogu očekivati da dobiju bilo koju utakmicu bez ostatka tima.

Važno je napomenuti da visoko kvalitetna, klinički dokazana EAA formula kao sto je BCAA EAA STRONG sadrzi 50% BCAA i 40% ostalih pet, esencijalnih aminokiselina.

Tako da je to dobitna kombinacija!

Esencijalne aminokiseline (EAA) se nazivaju “esencijalne” jer organizam ne moze da ih proizvede, moraju se uneti kroz ishranu i / ili iz dodatnih izvora. Mnogi od nas ne jedu dovoljno hrane koja je bogata sa EAA, i jos mnogo više njih ne apsorbuje ili ih ne moze  dobro iskoristiti. Kako starimo, sposobnost tela da izvlaci maksimum hranljivih sastojaka iz bilo kog izvora proteina opada i visak kalorija u ovom proteinu moze biti skladisten kao mast.

Dok su bodibilderi popularizovali upotrebu BCAA EAA za misicni rast i njihovo odrzavanje, svako moze imati koristi od njihove upotrebe! EAA stimulise proizvodnju ćelijske energije i promoviše ćelijsku popravku. One iniciraju stvaranje kritičnih enzima neophodnih za zdravo (i kompletno) varenje. One su posebno vazne za one koji se nose sa bilo kojim oblikom fizičkog ili mentalnog stresa, ukljucujući intenzivne treninge, povrede ili operacije.

Posto su efekti EAA dobro proučeni, one nude nekoliko, naučno-dokazanih koristi.

EAA sprečava razgradnju mišića tokom perioda intenzivnog fizičkog i mentalnog stresa.

EAA unapredjuje poboljšava i štiti mitohondrije, fabrike za proizvodnju energije naših ćelija

EAA može da suzbije glad i unapredi metabolizam.

Iskoristljivost je 99%; znatno vise od hrane ili proteinskih prahova

Rapidno se apsorbuje. Lako za uzimanje i brzo za varenje u toku ili posle treninga, BCAA EAA STRONG nudi  odmah-dostupnu zalihu kriticnih, hranljivih sastojaka za proizvodnju energije koji su potrebni vasem telu, kada su mu najpotrebniji!

Sadrže malo kalorija po serviranju

Unaprediće sposobnost vašeg tela da sagoreva masti. Za razliku od pića natovarenih sećerom, korišćenje BCAA EAA STRONG neće smanjiti metaboličke prednosti “intermittent-fasting” treninga.

BCAA EAA STRONG je pogodan za sportiste iz sportova izdržljivosti i snage, za profesionalce ali i za sve one koji se rekreativno bave sportom, i sve koji žele da steknu ili održe mišićnu snagu ili masu. Možete ga koristiti u bilo koje doba dana, naročito posle treninga za BRŽI i KOMPLETNIJI oporavak. To je savršen proizvod za svakoga ko želi da izgradi čistu mišićnu masu, spreči katabolizam mišića, skine masne naslage ili da ima više energije.

Bez obzira na vaše godine ili nivo atletskih sposobnosti, svima su nam potrebne sve EAA da bismo izgledali, osećali se, i trenirali najbolje što možemo. BCAA EAA STRONG vam može pomoći da to postignete!

 

Količina

2.650,00 дин. 2.385,00 дин.

Top