Upload is WORKING
Check Mailling ..

4FITNESS | Muscle Juice Revolution 2600, (5.04 kg.)
Muscle Juice Revolution 2600

Muscle Juice Revolution 2600, (5.04 kg.)

Dostupnost: Ima na stanju

Sku:

Kratak opis

Sadrži 56 grama proteina u obliku Octo-Pro proteinske mesavine koja je sastavljena iz 8 ključnih vrsta proteina!

Sadrži i 170 grama sporovarećih ugljenih hidrata napravljenih tako da minimiziraju naduvavanje stomaka koje cete iskusiti od drugih gainera!

Uz prekursore glutamina prisutne u ovom proizvodu, dobićete i 1000mg glutamina po serviranju uključujuci i revolucionarni L-Alanyl-L-Glutamin!

Ovaj moćni dipeptid ce Vas zaštiti od razgradnje mišića i daće vam energiju za vežbanje!

Ukoliko budete uzimali dva serviranja dnevno, sa mlekom, kao što je preporučeno, dobićete dodatnih 2600 kvalitetnih kalorija i 148g proteina da Vam pomognu da nadmašite Vaše ciljeve u povećanju mišićne mase!

Proteinska mešavina koja se sastoji iz više različitih izvora proteina, superiorna je nad bilo kojim pojedinačnim proteinom za dugoročno snabdevanje Vašeg tela neophodnim nutrijentima.

Izolovani oblici proteini iz surutke kao sto su hidrolizat, izolat i koncentrat daju Vašem telu trenutni priliv aminokiselina, zatim se uključuju proteini iz jaja koji imaju kompletan spektar aminokiselina idealan za mišićni rast (uzmite u obzir da Vašem telu treba svih 20 aminokiselina da bi oporavilo ili izgradilo mišićnu masu), a da bi Vaše telo tokom nekoliko sati imalo dovoljno gradivnih materija, tu su micelarni kazein, kalcijum kazeinat i koncentrat proteina iz mleka koji se dugo vare dajući telu dovoljno vremena da ih u potpunosti apsorbuju!

Nova Muscle Juice formula takodje nudi novi dodatak svetu ugljenih hidrata namenjenih sportistima: Karbo-lyn!

Ovaj kompleks je prvenstveno namenjen punjenju tela ugljenim hidratima. Dizajniran je za profesionalne sportiste koji traže brz, lak i efikasan način da napune mišiće pristupačnim mišićnim glikogenom (rezervom energije).

Ovaj visokotehnoloski ugljenohidratni kompleks brzo prolazi kroz želudac, 80% brže od dekstroze ili običnog šećera, ponašajući se pritom kao pumpa, povlašeći vodu i nutrijente zajedno sa sobom!

Ne dobijaju se sve masti jednako. Muscle Juice Revolution 2600 ima zdravu mešavinu masnih kiselina sa najzdravijim od svih ulja.

Ima nizak sadržaj zasićenih (loših) masti, visok sadržaj mononezasicenih masti koje snišavaju nivo lošeg holesterola i najbolje izvore Omega-3 masnih kiselina i energije!

MCT ulje imitira ugljene hidrate kao izvor energije, ali za razliku od njih se ne skladište u telesne masti!

Glutamin je najbolje anti-kataboličko sredstvo koje sprečava trošenje i razgradnju mišića tokom teških treninga, kao i upale koje ih prate!

Pomaže telu da luči prirodan hormon rasta koji pokreće proizvodnju IGF-1 (Insulinski faktor rasta 1).

Ovaj hormon pomaže u sagorevanju masti, povećava mišićnu masu i gustinu kostiju.

Glutamin takođe neutralizuje mlečnu kiselinu i time Vam omogućava duže i jače treninge! Pospešuje pozitivan azotni balans u organizmu za optimalan mišićni rast!

Ultimate Nutrition Muscle Juice Revolution 2600 sadrži i mešavinu enzima koja potpomaše brzu i laksu razgradnju i apsorpciju unesenih nutrijenata!

Količina

8.100,00 дин.

Pogledaj listu želja
Pogledaj listu želja
Top