Creatine Xline (300 gr.)

Dostupnost: Ima na stanju

Sku:

Kratak opis

Kreatine Xline, dizajniran je za sportiste i osobe sa povecanom fizickom aktivnoscu, koji podrzava formiranje ciste misicne mase, je mesavina visoko-kvalitetnog mikronizovanog kreatina monohidrata i L-taurina. Kreatin je ukljucen u transport i obnavljanje ATP-a, koji je depo energije u telu, i povecava brzinu sinteze proteina – zbog porasta kolicine vode, zadrzane u misicnim celijama. Primenjen u toku odgovarajuceg treninga i programa ishrane, dovodi do povecanja snage i misicne mase, kao i do poboljsanja performansi u svim sportovima. Kako biste iskoristili prednosti  ovog proizvoda, koristite ga redovno kao deo vase ishrane. Za ljude koji se bave najrazlicitijim sportovima, preporucuje se u cilju povecanja snage i misicne mase. Nakon 6 nedelja koriscenja Kreatine Plus preparata, preporucljivo je da se napravi cetiri nedelje pauze u njegovom koriscenju.

NACIN UPOTREBE: pomesajte 1 porciju (1 ravnu mericu proizvoda) sa 250 ml vode, mesajuci u sejkeru.

Doziranje: Danima kada trenirate – 1 porcija pre treninga i 1 porcija posle treninga, Danima kada ne trenirate – 1 porcija ujutru pre obroka. (1 merica – 5g)

Sastojci: kreatin monohidrat, L-taurin

UPOZORENJE: Proizvod NIJE preporucljiv za osobe mladje od 18 godina. Ne preporucuje se tokom trudnoce i dojenja, za osobe koje imaju problema sa bubrezima ili jetrom. Ako ste u nedoumici ili u slucaju nezeljenih efekata , savetuje se prestanak koriscenja i konsultacija sa lekarom. Drzati van domasaja dece. Proizvod ne treba koristiti kao zamenu za izbalansiranu ishranu. Tokom uzimanja proizvoda neophodno je unositi odgovarajuce kolicine tecnosti (vode).

SKLADISTENJE: u hermeticki zatvorenom pakovanju, na suvom, provetrenom mestu, na sobnoj temperature, van domasaja dece.

Količina

1.050,00 дин.

Top