Shock Shot 100ml

Dostupnost: Ima na stanju

Sku:

Kratak opis

SHOCK SHOT je savršena formula za one koji je se ozbiljno bave dizanjem tegova, bodibildere, sportiste snage i sportiste izdržljivosti koji žele da postignu maksimalni intenzitet, energiju i fokus tokom svojih treninga. NEMA VIŠE PROTRAĆENOG VREMENA U TERETANI!

Ako svaki trening odradite sa maksimalnim nivoom energije, izgradićete više mišića. SHOCK SHOT je novi jedinstveni način da izvučete što više iz svakog treninga. Treniraćete jače, sa više intenziteta, odraditi više ponavljanje i podizati veće težine nego ikada ranije. Kombinacije bioaktivnih sastojaka garantuje da ćete vežbati punim kapacitetom i izvući maksimum iz svakog treninga. Svaka komponenta igra ključnu ulogu u poboljšanju vašeg treninga, a faktori rade sinergetski kako bi se sve njihove prednosti spojile i učinile da SHOCK SHOT bude najbolja stvar na svetu koju možete uzeti pre treninga. Snažan fokus uma, neverovatno veća energija i ekstremno jaka želja da probijete granice normalne ljudske izdržljivosti. Zaboravite na osećaj umora i slabosti kada dođete u teretanu. Nijedan teg neće biti previše težak, nijedan trening previše naporan. Nikada niste osetili ovakav nalet snage, OSTANI FOKUSIRAN I KIDAJ OD STARTA…DO POSLEDNJE VEŽBE.

Najbolji kvalitet sastojaka dostupan na tržištu, maksimalan fokus, intenzitet, snaga, izdržljivost i napumpavanje snagom za ubistvenu stimulaciju, stav, energiju i jačinu da POKIDAŠ SVAKI TRENING!

Količina

200,00 дин.

Top