uštedi %-дин.595

Isolate Problast 85 (2.27 kg.)

Dostupnost: Ima na stanju

Sku:

Kratak opis

VELICINA PORCIJE: 30g;

BROJ PORCIJA PO PAKOVANJU: 75

Isolate Problast 85 je mesavina izolata proteina surutke najviseg kvaliteta (WPI) i koncentrata proteina surutke (WPC) sto garantuje snabdevanje neophodnih strukturnih materijala za izgradnju misica. Proteine surutke karakterisu nizak sadrzaj masti i laktoze i visok sadrzaj razgranatog lanca esencijalnih BCAA aminokiselina. Stavise, Isolate Problast 85 je poboljsan sa dodatnom dozom leucina, jedine amino kiselina koja aktivno stimulise lucenje insulina bez obzira na koncentraciju glukoze. Leucin je kljucni element u biosintezi proteina sto rezultira brzim porastom bezmasne ciste misicne mase. Koriscenje leucina posle treninga daje antikatabolicke i anabolicke rezultate. Isolate Problast 85 se posebno preporucuje za sportiste koji ucestvuju u sportovima koji zahtevaju snagu.

NACIN UPOTREBE: Uzimati 1-3 serviranja dnevno, 30gr pomesajte sa vodom ili mlekom. Broj serviranja bi trebalo da odgovara vasim individualnim potrebma za proteinima.

Proizvodi su originalni i upisani su u registar dijetetskih proizvoda koje vodi Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Proizvodi ne sadrze GMO sastojke!

Količina

5.950,00 дин. 5.355,00 дин.

Top