Muscle Pharm Fish Oil 90 soft gel caps.

Dostupnost: Ima na stanju

Sku:

Kratak opis

Za razliku od većine Omega 3 suplemenata na tržištu koje sadrže 180mg EPA (eikozapentaenske kiseline) i 120 mg DHA (dokozaheksaenske kiseline) ovaj fantastičan suplement ribljieg ulja sadrži čak 400mg EPA i 300mg DHA što ga stavlja na sam tron svih Omega 3 suplemenata iz ribljeg ulja.

– podrška zdravlju kardiovaskularnog sistema
– poboljšava kognitivne funkcije (koncetraciju, memoriju)
– podrška zdravom vidu
– smanjuje bolove u zglobovima i ligamentima
-utiče na bolji rad pankreasa, žučne kese i jetre
– podrška zdravijoj kosi i koži

Kao i kod mnogih proizvoda, superiornost sirovih sastojaka je veoma važna. MusclePharm je otišao par koraka napred da svojim potrošačima obezbedi najbolji kvalitet. Tako Vam sa ponosom predstavljamo MusclePharm FISH OIL.

Ova esencijalna masna kiselina olaksava potrošnju postojećih telesnih masti, poboljšava insulinsku osteljivost i najveći fitnes treneri ga predstavljaju kao najvažniji suplement.
MP FISH OIL je Nordijsko riblje ulje, em što je to nutritivno remek delo ono je obloženo ukusom citrusa te ne izaziva riblji zadah što je veoma čest slučaj kod nekih drugih Omega slabijeg kvaliteta.

Kod našeg Nordijskog ribljeg ulja,molekularni integritet je zaštižen tako da možete biti sigurni u najveći moguži kvalitet.

Ključni sastojci koji naše Riblje ulje čine superiornije od ostalih su :

-Preciscenjo Nordijsko riblje ulje najbolje svetske klase!

-Obložene i sa ukusom citrusa (nema lošeg zadaha)

-1000 mg ribljeg ulja po gel kapsuli

-400 mg EPA i 300 mg DHA po SAMO JEDNOJ gel kapsuli.

Količina

2.250,00 дин.

Top