ONLINE PRODAVNICA

Besplatna isporuka za porudžbine preko 4.000din

cart-icon 0
Nema proizvoda u korpi

064

PON-PET 09h-20h
SUB 10h-15h

AKCIJA!

Whey Pure Fusion 2.3kg

7,640.00 RSD

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja
Šifra proizvoda: - Kategorije: , , ,

Dodatne informacije

Ukus

Čokolada, Cookies & Cream, Vanila

OPIS PROIZVODA

 

WheyPro FUSION sadrži 75% čistog proteina dobijenog filtracijom na niskim temperaturama, kako se dobija kvalitetan WPC whey koncentrat i CMF izolat surutke koji osiguravaju visoku biološku vrednost proteina. Ovakav protein se lako vari i brzo dospeva u krvotok, čime je omogućena adekvatna nadoknada proteina u momentu kada je to najpotrebnije. Takođe, protein surutke obezbeđuje i održavanje pozitivnog azotnog bilansa, što znači da se sprečava razgradnja mišića i stvara osnovni uslov za njihov rast. U prilog navedenom ide visoka koncentracija BCAA i L-glutamina. Aminokiseline čuvaju mišićno tkivo tokom intenzivnog vežbanja a takođe imaju važnu ulogu procesima mišićnog oporavka. Tu se naročito mora pomenuti L-glutamin, koji podržava oporavak mišića, jača imuni sistem, pojačava hidrataciju mišićnih ćelija i podržava produkciju prirodnog( telesnog) hormona rasta.

Ovo su dobri razlozi da podržite brz rast i regeneraciju vaših mišića, uživajući u punom i kremastom ukusu Amix™ Whey Pure FUSION proteina.

Protein koji je dizajniran, kako za profesionalce tako i za rekreativce i praktično za svakoga ko želi da popravi kvalitet svojih mišića.

Dostupan u ukusima: čokolada, vanila, šumsko voće