Besplatna isporuka za porudžbine preko 5000din

Novi Beograd, Goce Delčeva 34a, 064/900-0456

Select Page

ISOBLAST 95 2270gr

7,950.00 рсд

SKU: BL-9 Categories: ,

Informacije

Brend

Blastex

Ukus

Bela čokolada

opis proizvoda

Isoblast 95 je najčistiji izolat proteina surutke (WPI), sa najvećom mogućom vrednosti BV159. WPI protein odlikuju najviša moguća apsorpcija, nula nivo masti i laktoze što čini ovaj protein idealnim za sportiste. Drugi ključni element za efektivnu biosintezu proteina jeste prisustvo aminokiselina razgranatog lanca BCAA. Nivo BCAA aminokiselina u izolatu surutke proteina je najviši od svih proteina i, štaviše, količina ovih amino kiselina je povećana. Pored pružanja dodatnih BCAA amino kiselina, Isoblast 95 sadrži amino-kiselinsku L-Glutamin koja je neophodna za efikasan razvoj i regeneraciju mišićnog tkiva.
Amino kiseline razgranatog lanca BCAA zajedno sa L-glutamine-om stvaraju antikataboličku matricu koja, zajedno sa drugim amino kiselinama u Isoblast 95, štite mišiće i daju veliki impuls za njihov razvoj.
Isoblast 95 se posebno preporučuje sportistima koji žele da grade mišiće najvišeg kvaliteta bez nepotrebne masti. Proizvodi su originalni i upisani su u registar dijetetskih proizvoda koje vodi Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Proizvodi ne sadrze GMO sastojke!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ISOBLAST 95 2270gr”