Besplatna isporuka za porudžbine preko 5000din

Novi Beograd, Goce Delčeva 34a, 064/900-0456

Select Page

NEX FAT DESTROY 150 caps

3,450.00 рсд

SKU: NPN-4 Category:

Additional information

Brend

NPN

opis proizvoda

NEX FAT DESTROY može značajno unaprediti proces gubljenja masti poboljšavanjem metabolizma, održavanjem zdravog apetita, i svođenjem napada gladi na minimum. NEX FAT DESTROY će takođe unaprediti vaš trening dajući vam više energije i mnogo bolji fokus.
L-karnitin 330mg – bez karnitina masti ne mogu da se metabolišu. Karnitin odvodi telesne masti do mitohondrija gde se mogu razgraditi.
18 miligrama sinefrina iz ekstrakta gorke pomoranđe da bi se oslobodilo više masti iz masnih ćelija, ubrzao metabolizam i sagorevanje masti, i smanjio apetit.
210 miligrama extrakta zelenog čaja da bi se povećala brzina metabolizma i sagorelo više kalorija i masti.
200 mg kofeina kako bi se oslobodilo više masti iz telesnih masnih ćelija kako bi mogle biti potrošene kao gorivo.
115 miligrama L-tirozina – svojim dejstvom će poboljšati vaše raspoloženje i budnost.
100 miligrama ekstrakta aleve paprike kako bi se ubrzao metabolizam i podržala kontrola napada gladi, što vam pomaže da konzumirate manje kalorija ali trošite više.
EGCG iz ekstrakta zelenog čaja, kapsaicin iz ekstrakta aleve paprike, kofein, i L-tirozin rade da pojačaju aktivnosti vaših mitohondrija, tako da se više masti pretvara u ATP. Ovi sastojci potpaljuju vatru vašeg metabolizma, da tako kažemo, i održavaju je da gori jako.
Garcinia cambogia ekstrakt (165 mg) sadrži 96 mg HCA za podršku kontroli apetita i raspoloženje, plus utiče na proizvodnju ključnog enzima koje telo koristi za pretvaranje ugljenih hidrata u masti.
Crni biber je odličan sagorevač masti. Sprečava akumulaciju masti, oksidativni stres, usporava proces formiranja novih ćelija masti i stimuliše potrošnju energije. Pored svojih koristi koje ima za održavanje težine, piperin povećava apsorpciju drugih hranljivih materija u organizmu.
Hrom smanjuje rizik od skladištenja ugljenih hidrata kao masti, i isto tako pomaže u kontrolisanju napada gladi kada imate neverovatnu potrebu za slatkim / ugljenim hidratima. Hrom ima ključnu ulogu u metabolizmu glukoze, masti i proteina poboljšavanjem efekata insulina ili povećavanjem osetljivosti na insulin.
Proizvodi su originalni i upisani su u registar dijetetskih proizvoda koje vodi Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Proizvodi ne sadrze GMO sastojke!

napomena - Način korišćenja

3 kapsule dnevno, najbolje popiti ujutru ili pre treninga. Pijte dovoljno tečnosti. Ovaj je proizvod dodatak ishrani i namenjen je zdravim, fizički aktivnim odraslim osobama

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NEX FAT DESTROY 150 caps”