ONLINE PRODAVNICA

Besplatna isporuka za porudžbine preko 4.000din

cart-icon 0
Nema proizvoda u korpi

064

PON-PET 09h-20h
SUB 10h-15h

proteini popust fitness

 

 

Shadowhey DY 2000g

 

I jos puno dobrih akcija !! Više u odeljku AKCIJE!!

Akcija važi do isteka zaliha!

Dana(i)

:

Sat(a)

:

Minuta(s)

:

Sekundi(e)

NAJPRODAVANIJI PROIZVODI

Prikaz 33–36 od 201 rezultata

EXPRESS ENERGY

Gel za brzo snabdevanje energijom u kompaktnom pakovanju koji sadrži sve potrebne supstance i spreman je za konzumiranje.

Šta sadrži EXPRESS ENERGY GEL? Neposredni efekat na brzo snabdevanje energijom i regeneraciju daje sadržaj uravnoteženog odnosa tri izvora ugljenih hidrata (dekstroza, maltodekstrin i izomaltuloza PalatinoseTM – jedan paket sadrži ukupno 36 g ugljenih hidrata) koji pružaju dovoljno energije za vaš trening, a takođe i kompleks stimulansa koji sadrže kofein (100 mg), taurin (2000 mg) i tirozin (750 mg) koji će vas napuniti za trening i snabdeti energijom. Uravnoteženi sadržaj minerala (kalijum 400 mg, magnezijum 75 mg, kalcijum 160 mg, natrijum 100 mg) odmah će nadoknaditi sve supstance potrebne za rad mišića koje su se izgubile znojenjem ili umorom i koje su neophodne za dobru funkciju mišića.

PROTEINI

Prikaz 33–33 od 33 rezultata

SMARTSHAKE

SMARTSHAKE je visokokvalitetan šejker za pripremu proteinskih i drugih napitaka. Osim njegovog atraktivno dizajna i vrhunskog kvaliteta ono što je najbitnije je da je izrađen je plastike koja ne sadrži toksične materije (BPA i DEHP FREE).
Praktičan za spakovati i poneti kako biste uvek imali mogućnost pripreme osvežavajućeg napitka.

AMINOKISELINE

Nema pronađenih rezultata

Stranica koju ste tražili nije pronađena. Pokušajte da suzite pretragu, ili koristite navigaciju iznad kako biste pronašli objavu.