EXPRESS ENERGY GEL 80g

125.00 RSD

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja
Šifra proizvoda: - Kategorije: ,

Dodatne informacije

Ukus

Višnja

OPIS PROIZVODA

EXPRESS ENERGY GEL 80g je jedinstveni energetski proizvod kompanije Extrifit® koji sportisti koriste za trenutno snabdevanje energijom pre i tokom treninga. Idete li na trening posle dugog radnog dana? Nedostaje li vam energije tokom dužih sportskih performansi? EXPRESS ENERGY GEL će vas odmah opskrbiti energijom za mentalne i sportske performanse zahvaljujući uravnoteženom odnosu tri vrste ugljenih hidrata i energizatorima, stimulansima i uravnoteženom kompleksu sadržaja minerala. I to je sve u kompaktnom pakovanju gela koje je spremno za konzumiranje.
EXPRESS ENERGY GEL 80g namenjen je osobama kojima je potrebno brzo snabdevanje energijom za fizičke i mentalne performanse i sportistima koji pokušavaju da postignu maksimalan intenzitet treninga. Pogodan je za upotrebu kao i pre treninga za brzo snabdevanje svim supstancama i energijom koje su telu potrebne za fizičku aktivnost, kao i za korišćenje tokom treninga, svaki put kada vam energija opada. Ovaj proizvod vam može pomoći u nadoknađivanju minerala izgubljenih znojenjem i na ovaj način možete dobiti više energije. EXPRESS ENERGY GEL 80g namenjen je svim ljubiteljima fitnesa i bodibildinga, hokejašima na ledu, rvačima, biciklistima, trkačima, snagatorima i svim ostalim sportistima sportskih disciplina snage, snage i izdržljivosti kojima je potrebno trenutno snabdevanje energijom i povećanje fizičkih i mentalnih sposobnosti performanse na ovaj način. Koje su prednosti oblika gela?
Da li trenirate posle dugog dana na poslu ili u školi? Ili imate duže i raznovrsnije organizovane treninge ili takmičenja? Da li vam treba gel za brzo snabdevanje energijom u kompaktnom pakovanju koji sadrži sve potrebne supstance i spreman je za konzumiranje? Mali paketić gela možete po ceo dan imati sa sobom na treninzima, utakmicama, na putovanjima, na džogingu, pešačkim turama i biciklizmu. Ne trebaju vam bilo kakvi kontejneri kao šejker, ne morate tražiti izvor vode ili meriti nešto. Kompaktni paket EXPRESS ENERGY GEL -a možete imati svaki put sa sobom i odmah dostaviti energiju i druge važne hranljive sastojke sa jednom tačnom dozom. Šta sadrži EXPRESS ENERGY GEL? Neposredni efekat na brzo snabdevanje energijom i regeneraciju daje sadržaj uravnoteženog odnosa tri izvora ugljenih hidrata (dekstroza, maltodekstrin i izomaltuloza PalatinoseTM – jedan paket sadrži ukupno 36 g ugljenih hidrata) koji pružaju dovoljno energije za vaš trening, a takođe i kompleks stimulansa koji sadrže kofein (100 mg), taurin (2000 mg) i tirozin (750 mg) koji će vas napuniti za trening i snabdeti energijom. Uravnoteženi sadržaj minerala (kalijum 400 mg, magnezijum 75 mg, kalcijum 160 mg, natrijum 100 mg) odmah će nadoknaditi sve supstance potrebne za rad mišića koje su se izgubile znojenjem ili umorom i koje su neophodne za dobru funkciju mišića. EXPRESS ENERGY GEL vas zahvaljujući uravnoteženom sastavu i kompaktnom obliku gela odmah vraća u igru!

NAPOMENA-NAČIN KORIŠĆENJA

Koristite 1 paket 20 – 30 minuta pre ili tokom treninga. Moguće je mešati sa 350 ml vode. Potrošite ceo sadržaj nakon otvaranja. Dnevna doza = 1 paket.