AKCIJA!

100% L -GLUTAMINE 500gr

Original price was: 2,500.00 RSD.Current price is: 2,250.00 RSD.

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja

Dodatne informacije

Brend

Workout Nutrition

Ukus

Višnja

opis proizvoda

WORKOUT NUTRITION 100% PURE L-GLUTAMINE sadrži čist L-Glutamin farmaceutskog kvaliteta. Bez ukusa je i može se lako umešati u bilo koji napitak po vašem izboru. Proces mikronizacije WORKOUT NUTRITION 100% PURE L-GLUTAMINE-a smanjuje ukupnu veličinu čestica kako bi pomogao da se ključni nutrient za izgradnju mišića apsorbuje u mišićima brže od inferiornih izvora L-Glutamina. Rezultat ovoga je, ne samo da L-Glutamin stiže brže do vaših mišića, već zapravo dospeva i u većoj količini! L-Glutamin se može uzimati sa vodom ili se dodati proteinskim praškovima i zamenama za obrok kako bi se povećao nitrogen i pojačali intramuskularni nivoi Glutamina. Dodavanjem doze 100% PURE L-GLUTAMINE-a u vaš napitak ili obrok posle treninga, znatno ćete unaprediti oporavak mišića i pripremiti vaše telo za brži rast mišićnog tkiva.
GLUTAMIN je vitalna amino kiselina i čini 60% svih amino-kiselina u misićnom tkivu. Kada naporno trenirate, vasi mišići mogu izgubiti i do 50% zaliha glutamina i treba da ih nadoknadite – brzo! Kada se nivo glutamina smanji, njegova uloga u rastu/oporavku mišića stavlja se u drugi plan, a prioritet postaje održavanje zdravlja organa i ćelija. Uzimanje dodatnog L-Glutamina pomaže u održavanju visokih nivoa glutamina u mišićima što zauzvrat ubrzava oporavak i rast mišićnog tkiva. Svakodnevna konzumacija L-Glutamina pomaže da se rezultati u izgradnji mišića dovedu do maksimuma.
100% PURE L-GLUTAMINE pomaže da se rehidrirate, oporavite brže i efikasnije čak i posle najtežih treninga. Može se kombinovati sa ostalim suplementima za maksimalne rezultate!
■ PODRŽAVA RAST I OPORAVAK MIŠIĆA
■ POBOLJŠAVA ZADRŽAVANJE NITROGENA I SINTEZU PROTEINA
■ SPREČAVA RAZGRADNJU MIŠIĆNOG TKIVA
■ UNAPREĐUJE IMUNI SISTEM I OPŠTE ZDRAVLJE
Proizvodi su originalni i upisani su u registar dijetetskih proizvoda koje vodi Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Proizvodi ne sadrze GMO sastojke!

napomena - Način korišćenja

Pomešati 1 mericu (5g) sa 250ml vode. Uzimati 2 porcije dnevno: jednu ujutru nakon ustajanja i jedno pre spavanja. Danima kada trenirate, uzimajte dodatnu porciju nakon treninga. Pakovanje sadrži mericu za doziranje.

Nutritivne vrednosti

 NUTRITIVNE VREDNOSTI
 5g (1 merica)
 Energetska vrednost
 0 kJ / 0 kcal
 Masti
 0g
 Ugljeni hidrati
 0 g
 Proteini
 0 g
 L- glutamin
 5.000 mg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „100% L -GLUTAMINE 500gr“