AKCIJA!

100% PURE CITRULINE 300g

Original price was: 2,500.00 RSD.Current price is: 2,250.00 RSD.

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja
Šifra proizvoda: - Kategorije: , ,

Dodatne informacije

Ukus

Bez ukusa, Pomorandža

OPIS PROIZVODA

Proizvod CITRULLINE PURE sadrži aminokiselinu L-citrulin u slobodnom obliku u rasutom obliku u prahu, namenjenu pripremi ukusnog napitka pred trening.
Citrulin je sadržan u nekim namirnicama (poput lubenice od koje je i izvedeno njeno ime), ali ne u količini koja bi imala isti efekat kao kada ga dostavljate telu u obliku dodataka ishrani! L-citrulin je u bodibildingu poznat posebno kao stimulator za proizvodnju azotnog oksida zahvaljujući kojem ćete tokom treninga postići bolji protok krvi u mišićima. Zahvaljujući boljem protoku krvi, tada osećate bolju mišićnu pumpu, što je naravno povezano i sa boljim snabdevanjem mišića hranjivim sastojcima! I igra veoma važnu ulogu u rastu mišića! Pored toga, bolji protok krvi u mišiću i, kao rezultat toga, veća snabdevenost mišića hranljivim sastojcima mogu učiniti njegovu regeneraciju efikasnijom, što je važno ne samo za bodibilding, već i za druge sportove. Često se upoređuju efekti arginina i citrulina (citrulin je preteča arginina), a neki stručnjaci se zalažu za veću efikasnost upotrebe citrulina. Između ostalog, oni tvrde da se citrulin sporije smanjuje u telu, povećavajući tako nivo arginina u krvi tokom dužeg vremenskog perioda. Važan argument je takođe da dok se arginin prirodno više i više pojavljuje u hrani i moguće je osigurati njegov veći unos ciljanom ishranom, citrulin ne, a mogući su samo dijetetski suplementi.
100% L-citrulin je garancija maksimalne čistoće aktivne supstance u dodatku. Jednostavno ne možete da imate čistiji L-citrulin u svom planu suplementacije. Štaviše, slobodni oblik L-citrulin je potpuno prirodan i lako svarljiv oblik ne-esencijalne aminokiseline za naše telo.

Pomešajte 0,5-1 mericu sa 100-200 ml vode. Koristite 20-30 minuta pre treninga. Dnevna doza: 0,5 – 1 merica.