AKCIJA!

Agrezz 20.8g

Original price was: 250.00 RSD.Current price is: 225.00 RSD.

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja
Šifra proizvoda: - Kategorije: , ,

Dodatne informacije

Ukus

MANGO – ANANAS, POMORANDŽA

OPIS PROIZVODA

 

Da li želite da iskusite pravi intenzitet treninga? Da li želite da osetite ne samo maksimalno napumpane mišiće već i savršenu koncentraciju na treningu kada ste u mogućnosti da postignete svoj maksimum? Isprobajte ovaj naš novi proizvod i uverite se sami.

AGREZZ® je profesionalni proizvod dizajniran za maksimalne sportske performanse, za maksimalnu snagu i performanse snage i izdržljivosti ne samo kod bodibildera, već i kod svih sportista sa performansama snage i izdržljivosti kao što su hokejaši, MMA borci i slično.

Efekat AGREZZ®-a daje jedinstvena kombinacija NO (azot oksida) stimulansa citrulina, beta alanina i arginina, stimulativnih supstanci kofeina i taurina, ekstrakta ploda Garcinia cambogia (sinefrin), ekstrakta zelenog čaja, ekstrakta crnog bibera (piperina), holina , tirozin i DMAE.

Stimulansi proizvodnje azotnog oksida citrulin, beta alanin, arginin i – arginin peptidi obezbeđuju maksimalnu mišićnu pumpu. Stimulativne supstance kofein, taurin, tirozin, DMAE (dimetilaminoetanol) i ekstrakt zelenog čaja pružaju stimulativni efekat – podržavaju vašu koncentraciju na treningu, podižu vas, mogu da odlože umor i možete da trenirate duže nego obično!
Holin i inozitol podržavaju iskorišćavanje masti i takođe imaju hepatoprotektivni efekat – to znači da štite vašu jetru.
Sinefrin ima termogeni efekat zahvaljujući tome možete se znojiti više nego obično i sagoreti više masti – i imati više energije za trening na ovaj način.
Piperin (ekstrakt crnog bibera) takođe podržava sagorevanje masti, štaviše poboljšava iskorišćavanje drugih aktivnih sastojaka i generalno je veoma cenjena aktivna supstanca sa mnogim efektima na zdravlje, takođe su važni i njegovi antioksidativni i antiinflamatorni efekti.

Velika prednost je skoro nula ugljenih hidrata i masti, zahvaljujući tome je pogodan i za trening „sečenja”. Štaviše, zahvaljujući sadržaju supstanci kao što je na primer ekstrakt zelenog čaja, piperin, holin i inozitol koji utiču na metabolizam masti, podržava sagorevanje masti.

Ovaj naš novi proizvod namenjen je zahtevnim sportistima! Možete iskusiti novu dimenziju treninga! Zaista je jak proizvod tako da morate da se pridržavate preporučene upotrebe i ne koristite ga pre spavanja.

AGREZZ® ima prijatan ukus. Paketi su mali i praktični, možete ga imati gde god sa sobom i pomešati sa vodom da dobijete gotov napitak.

Početnici i osobe sa nižom telesnom težinom: ½ doze (½ paketa), napredni vežbači 1 doza (1 paket) 15-20 min pre treninga. Pomešati 1 pakovanje sa 200-300 ml vode. Dnevna doza = 1 paket. Uradite test tolerancije sa ½ doze pre prve upotrebe kako biste bili sigurni da ne patite od preosetljivosti na bilo koju supstancu ili da nema bilo kakvih neželjenih efekata njihove upotrebe.