HELL GEL 80g x 25kom

220.00 RSD

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja
Šifra proizvoda: EXT-6 Kategorije: ,

Dodatne informacije

Ukus

Jabuka, Pomorandža

opis proizvoda

Hellgel ® je proizvod iz linije NO reaktora koji su u poslednje vreme veoma popularni među sportistima snage. Ovaj proizvod su testirali bodibilderi iz ekipe Exrifit Team: Petr Brezna (prvak Češke, 2. mesto na Arnold Classic-u), Slavoj Bednar (dvostruki šampion Austrije) i Vojtech Koritensky (trostruki šampion Češke i dvostruki svetski šampion). Oni kao I ti žele da postignu maksimalnu mišićnu pumpu, dožive apsolutno različitu dimenziju i intenzitet treninga.

Možete da postignete izuzetne rezultate u svom treningu sa ovim novim proizvodom u obliku gela za jednokratnu upotrebu koji sa 23,4g aktivnih supstanci!! Exrifit je prvi na svetu koji vam je ponudio NO reaktor proizvod u obliku gela!

Hellgel® je stimulans NO (azotni oksid) i njegov glavni efekat je povećanje mišićnih pumpi. Stimulacija proizvodnje NO postiže se jedinstvenom kombinacijom aktivnih supstanci, najpre arginin alfaketoglutarata, citrulina i beta-alanina (neesencijalne aminokiseline koje podržavaju proizvodnju karnozina u mišićnom tkivu). Hellgel® sadrži i 4 oblika kreatina: kreatin AKG – alfaketoglutarat, tri-kreatin malat, kreatin etilestar i kreatin monohidrat (Creapure ®). Kreatin povećava fizičke performanse u uzastopnim rafalima kratkotrajnih vežbi visokog intenziteta, kao što obično treniraju bodibilderi ili fitnes vežbanje . Ovaj efekat je dobijen dnevnim unosom 3 g kreatina – jedno pakovanje Hellgel® sadrži 5 g. Hellgel® sadrži i aminokiseline razgranatog lanca leucin, izoleucin i valin koji štite mišićnu masu tokom napornih treninga i aminokiseline glutamin i glutamin alfaketoglutarat. Stimulirajući efekat Hellgel®-a na nervni sistem daje sadržaj taurina, kofeina i ekstrakta zelenog čaja koji će podržati vašu koncentraciju na treningu.
Proizvodi su originalni i upisani su u registar dijetetskih proizvoda koje vodi Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Proizvodi ne sadrze GMO sastojke!

napomena - Način korišćenja

1 kesicu (80g) 15 – 20 minuta pre treninga. Ovaj je proizvod dodatak ishrani i namenjen je zdravim, fizički aktivnim odraslim osobama

Nutritivne vrednosti

 NUTRITIVNE VREDNOSTI
 80g (1 kesica)
 Energija
 312 kJ / 72 kcal
 Masti
 0 g
 – zasićene masne kiseline
 0 g
 Ugljeni hidrati
 0,4 g
 – od toga sećeri
 0 g
 Proteini
 0,3 g
 So
 0,10 g
 Sadržaj aktivnih supstanci
 80g (1 kesica)
                     Kreatin matriks:
              5 000 mg
 Tri kreatin malat
 1 000 mg
 Kreatin etil ester
 1 000 mg
 Kreatin monohidrat mikronizovani
 2 000 mg
 Kreatin AKG – alfaketoglutarat
 1 000 mg
                  Pumping matrix:
            10 000 mg
 L-Arginin AKG-alfaketoglurat
 4 000 mg
 L-Arginin baza
 1 000 mg
 Beta Alanin
 3 000 mg
 L-Citrulin DL malat
 2 000 mg
              Anabolički amino kompleks:
               6 000 mg
 L-leucin
 2 000 mg
 L-Isoleucin
 1 000 mg
 L-Valin
 1 000 mg
 L-Glutamin AKG-alfaketoglutarat
 1 000 mg
 L-glutamin
 1 000 mg
               Energija i mentalni fokus:
              2 400 mg
 Taurin
 2 000 mg
 Ekstrakt zelenog čaja
 250 mg
 Kofein anhidrovan
 150 mg
 Ukupni sadržaj aktivnih supstanci
 23 400 mg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „HELL GEL 80g x 25kom“