AKCIJA!

Iso mas XTREME GAINER, 4,59 kg

Original price was: 15,590.00 RSD.Current price is: 14,500.00 RSD.

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja

Dodatne informacije

Ukus

Čokolada, Cookies

opis proizvoda

Nikada jedan proizvod nije bio toliko iznad ostalih u svojoj klasi kao što je Iso Mass Xtreme Gainer u odnosu na standardne gejnere tj. napitke za povećanje telesne težine i mišićne mase. On je jedini koji ima više proteina nego ugljenih hidrata, što je idealno za izgradnju mišića bez dobijanja masnih naslaga. Takođe, upotrebljeni proteini nisu bilo koji, već je to ultra-kvalitetni blend sa produženim otpuštanjem. Zahvaljujući svemu tome, Iso Mass Xtreme Gainer je savršena zamena obroka za masu i jedini koji je savršen ne samo za tokom dana već i za tokom noći, kad telo najviše radi na oporavku i izgradnji mišića.
Svaka doza sadrži i 4 naprednih oblika glutamina, 7 naprednih oblika kreatina, kao i kompleks zdravih masti (omega 3, CLA, i MCT) za bolje zdravlje, proizvodnju hormona i sagorevanje masti. Sada konačno možete unositi više kvalitetnih kalorija, a da budete sigurni da ćete dobiti samo čisto mišićno tkivo. Ovaj neverovatni proizvod sadrži i NO prekursore, enzime, vitamine, minerale i antioksidante…
Ukratko, Iso Mass Xtreme Gainer daje mnogo više nego što ste ikada mogli očekivati da ćete naći u jednom gejneru!

napomena - Način korišćenja

3 merice u 0,5 litre vode ili mleka. Zavisno od intenziteta treninga, telesne težine i ukupnog plana ishrane, konzumirati 2-3 puta na dan.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Iso mas XTREME GAINER, 4,59 kg“