AKCIJA!

ARGI NO Xline 300g

Original price was: 2,750.00 RSD.Current price is: 2,475.00 RSD.

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja
Šifra proizvoda: BL-1 Kategorije: , , ,

Dodatne informacije

Ukus

Pomorandža

Opis proizvoda

ArgiNo Xline je kompleks elemenata na čelu sa AAKG koje su odgovorne za maksimalno povećanje u proizvodnji azot oksida (NO), što dovodi do boljeg snabdevanja krvi i kiseonika do misićnih ćelija. To utiče na bolju efikasnost treninga, kao i na maksimizaciju anaboličkih procesa.
Arginin je nutritivni elemenat iz koga se aktivna biološka jedinjenja formiraju u telu, tačnije agmatin i azot oksid (NO). Oni su važni za oblikovanje figure, razvoj funkcionalnog kapaciteta i očuvanja i unapređivanja seksualnih sposobnosti. Arginin omogućava adekvatno snabdevanje krvi, kiseonika i hranljivih sastojaka do mišicnog tkiva, kao što i olakšava rast misića, smanjuje masno tkivo i unapređuje erekciju.
Potreba za argininom je naročito velika kod muškaraca, pošto semena tečnost sadrži čak 80 procenata ove amino kiseline, a njegov nedostatak može da dovede do neplodnosti, kao i u slučajevima stresa, povreda i napornih treninga. Posle tridesete godine dolazi do skoro potpunog prestanka lučenja arginina iz hipofize.
Potpomaže sagorevanje masti i njihovo pretvaranje u energiju. Stimuliše dotok krvi do misićnih ćelija i proces njihovog obnavljanja i rasta. Pojačava otpornost prema obolevanju; pomaže obnavljanje tkiva; jača vezivna tkiva i time doprinosi zdravlju tetiva i ligamenata; pojačava sintezu proteina za rast misića; smanjuje nivo uree u krvi, snižava krvni pritisak izazvan delovanjem ACTH u uslovima stresa i pomaže u procesima detoksikacije u jetri. Proizvodi su originalni i upisani su u registar dijetetskih proizvoda koje vodi Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Proizvodi ne sadrze GMO sastojke!

napomena - Način korišćenja

Danima kada trenirate 1 porcija pre treninga; danima kada ne trenirate – 1 porcija ujutru nakon buđenja.

Nutritivne vrednosti

 NUTRITIVNE VREDNOSTI
 100g
 1 porcija (6g)
 Energetska vrednost
 133 kcal / 566 kJ
 8 kcal / 34 kJ
 Proteini
 33,3 g
 2 g
 Ugljeni Hidrati
 0g
  0g
 Masti
 0g
 0g
 AKTIVNI SASTOJCI
 100g
 1 porcija (6g)
 L-arginin-alfa-ketoglutarat (AAKG)
 33,3 g
 2000 mg
 L-arginin
 33,3 g
 2000 mg
 L- taurin
 23,3 g
 1400 mg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „ARGI NO Xline 300g“