CAFFEINE BODY KICK 150 caps

1,650.00 RSD

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja
Šifra proizvoda: NPN-3 Kategorije: ,

Dodatne informacije

Brend

NPN

opis proizvoda

Sledećih sedam stavki će vam objasniti koje su najveće pogodnosti koje možete ostvariti unosom kofeina, sa posebnim doziranjem:
#1: Koristite kofein da povećate snagu za kvalitetniji trening
• Podiže nivoe stimulativnih hormona kao što su adrenalin i noradrenalin
• Pomaže kod slobodnih masnih kiselina tako da možete da trošite masti a štedite glikogen.
• Oslobađa kalcijum koji se čuva u mišićima za povećanje izdržljivosti.
• Smanjuje osećaj bola i umora, što dozvoljava sportistima da nastave sa treningom onda kada bi inače kolabirali od umora.
#2: Pobedite spore jutarnje treninga i poboljšajte koncentraciju
Studija je pokazala da kada su vrhunski sportisti uzimali 3mg/kg kofeina ujutru, maksimalna snaga i učinak pri čučnjevima i benč presu su poboljšani za 3 do 6 posto naspram onih sportista koji su uzeli placebo. Nivo jutarnje snage je skoro isti kao nivo zabeležen kod večernjeg treninga kada je učinak bio na vrhuncu. Kofein je takođe poboljšao koncentraciju i vreme reagovanja. Kada ste umorni ili osećate bol, motorika je lošija. Kofein blokira ovo tako što aktivira oslobađanje neurotransmitera za efikasnije kontrakcije mišića.
#3: Kofein poboljšava sprint i učinak kod timskih sportova
Kofein može da pomogne svakom ko trenira sport visokog intenziteta, od ragbija do košarke, fudbala, tenisa, itd. Ne samo da umanjuje umor i bol dok poboljšava reagovanje, već može da poveća mišićnu snagu aktiviranjem većeg oslobađanja kalcijuma iz mišića.
#4: Kofein pre i posle treninga smanjuje bol u mišićima
#5: Kofein može pomoći u topljenju masti tokom treninga
Kako povećava motivaciju za treningom, kofein povećava i vašu želju da naporno trenirate, dižete teške tegove i da se brže i snažnije krećete kako biste izgubili što više masti. Štaviše, s obzirom na to da kofein umanjuje bol u mišićima i nudi brži oporavak nakon dizanja tegova, možete češće da trenirate. Ako niste ubeđeni nakon ovih informacija, kofein isto tako ubrzava metabolizam i pomaže organizmu da brže sagori masti. Ako ga unosite preko kafe, nivo šećera u krvi je bolje regulisan a osetljivost na insulin je poboljšana.
#6: Kofein znatno poboljšava izdržljivost
Pozitivan uticaj koji kofein ima na izdržljivost je godinama već poznat, i testiran je u skoro svakom sportu – kod trčanja, plivanja, biciklizma i veslanja.
#7: Kofein ubrzava oporavak kod onih koji treniraju dva puta dnevno
Kofein oslobađa slobodne masne kiselina za sagorevanje i poboljšava skladištenje glikogena u mišiću, što ga čini jako korisnim za sportiste koji se takmiče u sportovima viskokog intenziteta više puta u kratkom period, kao što su turniri vikednom. Proizvodi su originalni i upisani su u registar dijetetskih proizvoda koje vodi Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Proizvodi ne sadrze GMO sastojke!

napomena - Način korišćenja

Jednu tabletu 30-45 minuta pre fizicke aktivnosti. Ne kombinovati sa drugim stimulansima. Ne uzimati više od preporučene doze.

Nutritivne vrednosti

 NUTRITIVNE VREDNOSTI
 1 kapsula
 Energija
 1,59 Kj /0,38 kcal
 Proteini
 0 g
 Ugljeni hidrati
 <0,1g
 Masti
 0 g
 AKTIVNA SUPSTANCA
 1 kapsula
 Kofein
 200mg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „CAFFEINE BODY KICK 150 caps“