AKCIJA!

BCAA EAA STRONG 400gr

Original price was: 2,650.00 RSD.Current price is: 2,300.00 RSD.

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja
Šifra proizvoda: NPN-1 Kategorije: , , ,

Dodatne informacije

Ukus

Limun, Pomorandža

opis proizvoda

BCAA EAA STRONG / AKO ĆETE DA KORISTITE SAMO JEDAN PROIZVOD, OVO JE NAJBOLJI IZBOR!
Koja je razlika između BCAA (Amino Kiseline Razgranatog Lanca) i EAA (Esencijalne Aminokiseline)? I koje je bolje uzeti? Ovo je zaista trik pitanje jer BCAA (Leucin, Izoleucin, i Valin) takođe pripradaju esencijalnim amino kiselinama. Dakle, sve BCAA su EAA, ali nisu sve EAA – BCAA.
BCAA odnosno Leucin, Izoleucin i Valin nazivaju “razgranati lanac” jer za razliku od svih ostalih aminokiselina, njihova fizička struktura je razgranata.
Ali korisćenje samo BCAA je dosta je nalik na tim sa samo tri ključna igrača. Oni svakako mogu vrlo lako biti tri najvažnije pozicije, ali sigurno ne mogu ocekivati da dobiju bilo koju utakmicu bez ostatka tima.

Važno je napomenuti da visoko kvalitetna, klinički dokazana EAA formula kao što je BCAA EAA STRONG sadrži 50% BCAA i 40% ostalih esencijalnih aminokiselina. Tako da je to dobitna kombinacija!

Esencijalne aminokiseline (EAA) se nazivaju “esencijalne” jer organizam ne može da ih proizvede već se moraju uneti kroz ishranu i / ili iz dodatnih izvora. Mnogi od nas ne jedu dovoljno hrane koja je bogata sa EAA, i još mnogo više njih ne apsorbuje ili ih ne može dobro iskoristiti. Kako starimo, sposobnost tela da izvlači maksimum hranljivih sastojaka iz bilo kog izvora proteina opada i višak kalorija u ovom proteinu može biti skladišten kao mast.

Dok su bodibilderi popularizovali upotrebu BCAA EAA za mišićni rast i njihovo održavanje, svaki sportista može imati koristi od njihove upotrebe! EAA stimuliše proizvodnju ćelijske energije i promoviše ćelijsku popravku. One iniciraju stvaranje kritičnih enzima neophodnih za zdravo (i kompletno) varenje. One su posebno važne za one koji se nose sa bilo kojim oblikom fizičkog ili mentalnog stresa, uključujući intenzivne treninge, povrede ili operacije.

Posto su efekti EAA dobro proučeni, one nude nekoliko, naučno-dokazanih koristi.
Znamo da:

EAA sprečava razgradnju mišica tokom perioda intenzivnog fizičkog i mentalnog stresa.

EAA unapređuje, poboljšava i štiti mitohondrije, ”fabrike” za proizvodnju energije naših ćelija

EAA može da suzbije glad i unapredi metabolizam.
Iskoristljivost je 99% što je znatno više od hrane ili proteinskih prahova
Rapidno se apsorbuje. Lako za uzimanje i brzo za varenje u toku ili posle treninga, BCAA EAA STRONG nudi odmah-dostupnu zalihu kritičnih, hranljivih sastojaka za proizvodnju energije koji su potrebni vašem telu, kada su mu najpotrebniji!
Sadrze malo kalorija po serviranju
Unapredće sposobnost vašeg tela da sagoreva masti. Za razliku od pića natovarenih sećerom, korišćenje BCAA EAA STRONG neće smanjiti metabolićke prednosti “intermittent-fasting” treninga.
BCAA EAA STRONG je pogodan za sve koji zele da steknu ili održe mišićnu masu ili snagu. Možete ga koristiti u bilo koje doba dana, naročito posle treninga za BRŽI i KOMPLETNIJI oporavak. To je savršen proizvod za svakoga ko želi da izgradi čistu mišićnu masu, spreči katabolizam mišića, skine masne naslage ili da ima više energije.
Bez obzira na vaše godine ili nivo atletskih sposobnosti, svima su nam potrebne sve EAA da bismo osećali, izgledali i trenirali najbolje što možemo. BCAA EAA STRONG vam može pomoći da to postignete! Proizvodi su originalni i upisani su u registar dijetetskih proizvoda koje vodi Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Proizvodi ne sadrze GMO sastojke!

napomena - Način korišćenja

Danima kada trenirate – 1 porcija ujutru nakon buđenja i 1 porcija odmah posle treninga. Danima kada ne trenirate– 1 porcija ujutru nakon buđenja.
1 porciju (10gr) pomešajte sa 200-300 ml vode i promućkajte u šejkeru.

Nutritivne vrednosti

 NUTRITIVNE VREDNOSTI
 100 g
 10g
 20g
 Energetska vrednost
 1530 kJ / 360 kcal
 153 kJ / 36 kcal
 306 kJ / 72 kcal
 Proteini
 90 g
 9 g
 18 g
 Ugljeni hidrati
 0 g
 0 g
 0 g
 Masti
 0 g
 0 g
 0 g
 AKTIVNE SUPSTANCE
 100 g
 10g
 20g
 BCAA
 50 000 mg
 5 000 mg
 10 000 mg
    –  L-Leucin
 20 000 mg
 2 000 mg
 4 000 mg
     – L-Valin
 20 000 mg
 2 000 mg
 4 000 mg
     –   L-Izoleucin
 10 000 mg
 1 000 mg
 2 000 mg
 Kompleks aminokiselina
 40 000 mg
 4 000 mg
 8 000 mg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „BCAA EAA STRONG 400gr“